[X] Sluiten

Interesse in een bedrijfsevent?

Graag lichten wij de mogelijkheden voor een bedrijfsevent op het Internationaal Straatkunstenfestival verder toe in een persoonlijk gesprek. Waarschijnlijk heeft u ook specifieke wensen waar wij dan antwoord op kunnen geven. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak plannen, vul dan onderstaand contactformulier in. U kan ook telefonisch contact opnemen via 0032(0)14/472 267.

Contact informatie

Opmerkingen/vragen:

Bedrijfsinformatie

14 & 15 September 2013 // Zilvermeer-MOL

Loading images

 

Bedrijfsevents

Algemene informatie
Op zaterdag 14 en zondag 15 september 2013 komt u ongetwijfeld zintuigen tekort. Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol vormt dan het decor voor de 25ste editie van TREZART: straattheater – hoe zou het anders kunnen – maar ook muziek, dans, theater en beeldende kunsten, steeds met internationale klasse. Van amusant tot adembenemend, van statig tot stemmig, van groots tot gezinsvriendelijk. Dit festival heeft echt iets te bieden voor iedere cultuurliefhebber – in de breedste zin van het woord. Ongetwijfeld kunt u uw werknemers en hun familie tijdens dit evenement een onvergetelijke dag bezorgen.
Ontdek het festival hier!

Bedrijfsevent
U bent op zoek naar een unieke locatie om uw familiedag of bedrijfsevent in de kijker te zetten? Dan bent u bij Trezart aan het juiste adres. Feesten van 50 tot 1000 personen: het kan allemaal. Een brunch, barbecue of walking dinner? Ook hier zijn de mogelijkheden legio, en heeft u de keuze uit onze flexibele formules.
Heeft u zelf een concept in gedachten? Contacteer ons voor een evenement op maat.

Netwerkevent voor VIP’s
Geniet samen met uw VIP’s van een koud en/of warm buffet, een exclusieve festivalact en een uniek uitzicht over het festivalterrein. Een ideaal netwerkevent om uw klanten en relaties beter te leren kennen in een niet-alledaags decor.

Tickets tegen voordeeltarief
U kan ook eenvoudigweg toegangstickets en drankvouchers afnemen als incentive voor uw werknemers, of als relatiegeschenk voor uw klanten en partners.
Bezorg hen een onvergetelijke ervaring en een weekend vol verrassingen op Trezart!

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Uw familiedag of bedrijfsevent, net dat beetje anders.